Kontakta styrelsen i Stockholm genom att skicka ett mail till dsfstockholm@gmail.com.

 


 

 

Ordförande 

Kristina Holmquist

 

 

Färdig distriktsköterska sedan 2006. Arbetar sedan dess på vårdcentral på Lidingö.

Har sedan 2017 en kombinerad tjänst som enhetschef och distriktsköterska.

Bor på Lidingö med make och två tonårssöner. På fritiden vistas jag gärna i vårt hus i Västerbotten. Tycker om att vara ute och promenera samt baka och laga mat.

 

 


 

 

Vice ordförande / Sekreterare

Kristina Johansson

Färdig distriktssköterska sedan januari 2018. Även specialiserad inom Vård av äldre och blev klar med det 2017. Tidigare arbetat inom geriatriken.

Arbetar sedan distriktssköterskeexamen på Capio Lidingö och driver där äldremottagning. Är även SIP-ansvarig sedan november 2019.

Bor på Lidingö med fästman och katt.

Inom styrelsen även Facebookansvarig.

 


 

Ledamot

Mary Zere

 

Ledamot i DSF Stockholm sedan 2015
Färdig DSK 1998
Arbetar på Capio Ringens Vårdcentral
Bor med make i Solna och har tre vuxna barn.
Fritidsaktiviteter: kör, gym, natur och resor.

Inom styrelsen ansvarig som klubbmästare.

 


 

Ledamot

Kristian Kohlström

Utbildad sjuksköterska sedan 2005 samt färdig distriktssköterska 2017. Bred och lång erfarenhet som sjuksköterska inom avdelningsvård, primärvård samt arbetat inom urologi, andrologi, STI, vaccination samt primärvård.

Träning, resor, god mat och dryck samt samkväm med vänner och familj fyller upp min fritid,

Inom styrelsen medlemsansvarig.

 


 

Ledamot

Lisa Lindberg

Färdig distriktssköterska sedan 2018. Arbetar på Bragéekliniken HLM Östermalm. Främst med hjärtsvikt/hypertonimottagning.  Tidigare har jag arbetat som internationell vårdplatskoordinator, chefsjuksköterska samt har erfarenhet från gastrokirurgi och kardiologi på KS.

Jag bor med min dotter i Västerort och ägnar fritiden främst till båtliv samt fjällvandringar. 

Inom styrelsen biträdande sekretare, hemsidesansvarig samt utställaransvarig.

 

 

Kassör

Filip Brink

Färdig distriktssköterska sedan mars 2019, innan dess jobbat som sjuksköterska inom både psykiatri och internmedicin (lungmedicin, gastro- och hematologi). Jobbar i nuläget som distriktssköterska på Gustafskliniken.

Fritiden spenderas med familj samt med vår lilla amerikanska cockerspaniel Alfons, helst ute i naturen eller till sjöss. Övrig tid spenderas helst med fiske och läsa böcker.

 

 

Ledamot

Pia Blomberg

Färdig distriktssköterska 2009. Arbetar som distrikts-/diabetssköterska på Vasatans vårdcentral. Har även arbetat inom hemsjukvård, på livsstilsmottagning samt på distriktssköterskemottagning.

Jag bor med min man och vår tonårsdotter norr om Stockholm. På fritiden tycker jag om att träna, läsa, resa och umgås med familj och vänner.

Inom styrelsen biträdande hemsides- och medlemsansvarig.

 

Suppleant

Malin Argos

Färdig distrikssköterska sedan 2023. Arbetar sedan dess på S:t Eriks Vårdcentral. Är skyddsombud och förtroendevald. Tidigare arbetat inom akutsjukvård. Bor i Bromma med sambo. Har ett stort intresse för inredning och loppisfynd. Bakar så ofta jag kan. Hänger gärna på landet och på hösten plockar jag alltid svamp. Drömmer om att skaffa hund.