Sörmland

För oss i DSF Sörmland är det viktigt att kunna erbjuda distriktssköterskor ett forum att träffas i. I tider då vår kompetens ofta ifrågasätts och man som arbetsgivare ofta anser att vi kan ersättas av sjuksköterskor med annan specialistutbildning eller ingen alls, är det extra viktigt att vi några gånger om året kan möta varandra under trevliga former.

Alla är välkomna, det enda krav vi har är att du är eller studerar till distriktssköterska. Vad du arbetar med just nu eller om du är pensionär spelar ingen roll, en gång distriktssköterska, alltid distriktssköterska. Vi är en stor förening med ett medlemsantal som pendlar mellan 145-150 personer.

Om du bor i ett län där det saknas lokalförening är du också välkommen till vår gemenskap!

Vi träffas fyra till fem gånger om året då vi äter middag tillsammans och därefter lyssnar på en föreläsning på ett tema som angår vår yrkesroll och styrelsen försöker att ha ämnen som spänner hela vägen ”från vaggan till graven”. Mötena är välbesökta och vid så gott som varje möte finns det nya medlemmar med. Ibland överraskar styrelsen med presenter, utlottningar och lite annat.

Styrelsen är stor och med mycket vilja, glädje och engagemang och vår förhoppning är att det smittar av sig till våra medlemmar, att det är roligt att vara med! Vi består av ordförande och tio ledamöter och är verksamma inom de flesta av våra områden.

Om du inte blivit medlem ännu, se till att bli det! NU! Är du dsk-student får du första året som medlem kostnadsfritt, så varför tveka?

 

Varmt välkommen till DSF Sörmland önskar styrelsen!

Marine, Irene, Monika, Nina G, Anna, Carina, Annika, Nina R och SofieBackup_of_DSF Sörmland Bildlogga