Vårvandring i Jonsered

Tid:18:00 - 20:00
Plats:jonsereds fabriker

Tillsammans med guider från Naturskyddsföreningens skogsgrupp får vi en härlig kväll med kunskap kring skillnaden mellan naturskog och produktionsskog, vad är det som faktiskt gör en skog till en fungerande livsmiljö för levande organismer och vad saknas där vi påverkar skogen för mycket? Vi kommer se lite vanliga arter, kanske något sällsyntare, höra fåglar sjunga och generellt sett njuta av naturen.

Vi möts 18.00 i Jonsereds fabriker, gräsplätten vid korsningen William Gibsons väg och fabriksstråket. Det finns parkering i området och reser du kollektivt så är det enstaka minuters promenad till Jonsered tågstation.

Vandringen tar ca 2 timmar. Kläder efter väder och vattentåliga skor, promenaden kommer inkludera skogsterräng. Aktiviteten är kostnadsfri och det kommer bjudas på vandringssnacks och dricka.

Anmäl dig till dsfgoteborg@gmail.com senast 30 april. Vi välkomnar även att ni som medlemmar kan ta med en vän, kollega eller familjemedlem. Är ni flera är det helt okej, naturen har god plats till oss. Sällskapet behöver inte föranmäla sig.

Laddar Karta...
inget formulär är valt