DSF Sverige – Kongress och 60-års jubileum 2019

Tid:Hela dagen
Plats:Vår Gård

Nu kan Du som medlem i DSF anmäla dig till Distriktssköterskeföreningen i Sveriges Kongress och 60-års jubileum med Årsmöte den 24-25 maj 2019!

Varmt välkomna till en fullspäckad dag med intressanta och aktuella föreläsare samt  årsmötet. Förra årets DSK-dag blev väldigt uppskattad och vi har ett minst lika intressant och bra Program i år!

Kostnad för dagarna är 1495 kr som betalas in efter bekräfelse på anmälan som kommer via mail. Kostnad för hotellrum tillkommer och bokas i anmälningsformuläret nedan.

Sista anmälningsdag är den 20 februari 2019 anmälan är bindande, Kan överlåtas till annan medlem. Begränsat antal platser.

Här nominerar du till styrelsen.

Här lämnar du in motioner till årsmötet.

Årsmötesförhandlingar kommer att hållas under dag 2 den 25 maj, Passa på och var med och tyck till om föreningens framtid! Kallelse och handlingar till årsmötet 2019 kommer senare.

Pris till Årets distriktssköterska delas ut. Samt utdelning av stipendier.

Läs mer om hur Distriktssköterskeföreningen hanterar personuppgifter.

 

Här är några av årets föreläsare:

 

Morgan Alling

Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor. Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv. Morgan tar upp konflikter kopplat till ledarskap och kommunikation.

 

Lena Renman

Foto: Lars Öberg

Lena är distrikssköterska och berättar om sitt arbete med alla sårbara människor som ingen vill se eller lyssna på. De människor som befinner sig i samällets nedre skikt. Lena möte de som väljer att inte söka vård på grund av dåliga erfarenheter sedan tidigare och har en misstro mot myndigheter och sjukvården.

 

Cecilia Åkesdotter

Cecilias föreläsning handlar om positiv energi och mindfulness. Längtar du efter att uppleva mer glädje och positiv energi både på jobbet och privat? Du kommer att ta del av flera enkla och välgörande verktyg, råd och tips som kan få ditt liv att lyfta både för dig och de du möter!

 

Du kan även i år ansöka om resebidrag om du bor utanför de närliggande länen runt Stockholm. Ansök om resebidrag här.

Så tar du dig till Vår Gård.

Varmt välkommen!!

Utställare under DSK dagen:

 

Laddar Karta...