DSF Sverige – Kongress och 60-års jubileum 2019

Tid:Hela dagen
Plats:Vår Gård

Nu kan Du som medlem i Distriktssköterskeföreningen anmäla dig till Distriktssköterskeföreningen i Sveriges Kongress och 60-års jubileum med Årsmöte den 24-25 maj 2019!

 

Anmälan är stängd!

 

Varmt välkomna till en fullspäckad dag med intressanta och aktuella föreläsare samt  årsmötet. Förra årets DSK-dag blev väldigt uppskattad och vi har ett minst lika intressant och bra Program i år!

Kostnad för dagarna är 1495 kr som betalas in efter bekräftelse på anmälan som kommer via mail. Kostnad för eventuellt hotellrum tillkommer.

Anmälan är bindande, kan överlåtas till annan medlem. Behöver du boende bokar du det själv på Vår gård eller annat boende.

Här nominerar du till styrelsen.

Motioner till årsmötet måste vara DSF tillhanda senast den 28 februari 2019.

Årsmötesförhandlingar kommer att hållas under dag 2 den 25 maj kl 11.45-13.00. Passa på och var med och tyck till om föreningens framtid! Kallelse och handlingar till årsmötet 2019 finner du här. Deltagande i endast årsmötet är kostnadsfritt.

Pris till Årets distriktssköterska delas ut. Samt utdelning av stipendier.

Läs mer om hur Distriktssköterskeföreningen hanterar personuppgifter.

 

Här är några av årets föreläsare:

 

Morgan Alling

Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor. Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv. Morgan tar upp konflikter kopplat till ledarskap och kommunikation.

 

Lena Renman

Foto: Lars Öberg

Lena är distrikssköterska och berättar om sitt arbete med alla sårbara människor som ingen vill se eller lyssna på. De människor som befinner sig i samällets nedre skikt. Lena möte de som väljer att inte söka vård på grund av dåliga erfarenheter sedan tidigare och har en misstro mot myndigheter och sjukvården.

 

Cecilia Åkesdotter

Cecilias föreläsning handlar om positiv energi och mindfulness. Längtar du efter att uppleva mer glädje och positiv energi både på jobbet och privat? Du kommer att ta del av flera enkla och välgörande verktyg, råd och tips som kan få ditt liv att lyfta både för dig och de du möter!

 

Anna Karin Lindroos

Nutritionist Livsmedelsverket

Hur äter ungdomar i Sverige. Resultat från Riksmaten ungdom 2018. Generellt äter ungdomar alldeles för lite frukt och grönt, och för mycket rött kött och chark. Var femte har övervikt eller fetma. Särskilt oroande är matvanorna hos ungdomar vars föräldrar har låg utbildningsnivå eller inkomst.

 

Inger Stevén

Dietist, Livsmedelsverket

Mat som fallprevention är det möjligt? Regeringsuppdrag på Livsmedelsverket att stötta äldre själva samt hälso- och sjukvården med informationsmaterial om mat och måltider som fallprevention.

 

Du kan även i år, senast 6 maj, ansöka om resebidrag om du bor utanför de närliggande länen runt Stockholm. Ansökan är stängd.

Så tar du dig till Vår Gård.

Varmt välkommen!!

Utställare under DSK dagen.

Guldsponsor:

 

Silversponsor:

 

Utställare:

        

    

    

 

Anmälan är stängd!

För kontakt med DSF i Sverige använd formuläret nedanför.

Laddar Karta...
inget formulär är valt