DSF Östergötland Årsmöte

Tid:18:00 - 21:00
Plats:mjellerumsgården Linköping

Mjellerumsgården i Linköping.

Årsmöte den 21:e mars!

Varmt välkommen till Årsmöte i Distriktssköterskeföreningen i Östergötland. Vi träffas i mysiga Mjellerumsgården i Linköping klockan 18:00. Vid 18:15 tiden startar vi med att äta god varmrätt innan vi lyssnar på:

Årets vårdchef, Lars Karlsson

Lars Karlsson blev utsedd till årets vårdchef av Vårdförbundet 2018. När Lars blev utsedd arbetade han som verksamhetschef på Boxholms vårdcentral. Idag jobbar han på nytt som Distriktssköterska på Boxholms vårdcentral. Lars lyckades genomföra ett stort förändringsarbete i den lilla bruksorten Boxholm. Han visar på mod och hopp att det går att förändra och förbättra med små medel.

Juryns motivering till priset: ”Hans ledarskapsstil har fått stor genomslagskraft och medfört en stark utveckling både av verksamheten och för den enskilde medarbetaren. Det har medfört att kvalitén höjts i den nära vården och därmed så klart för patienten.”

Kvällen fortsätter med mötesförhandlingar

Poster till styrelse är i stort sett besatta, men vill Du gärna vara med att förändra och driva föreningen framåt är Du mycket välkommen att vara med i styrelsen!

Välkommen!

 

 

 

Laddar Karta...
inget formulär är valt