DSF Sörmland Årsmöte

Välkommen den 28 februari kl 18.00. Vi ses på Plevnagården i Malmköping och börjar med mat. Kvällens tema är egenvårdsprodukter och vi kommer att få information och chans att diskutera både nya och ”gamla” välkända produkter. Det kommer även delas ut fina goodie- bags! Värdföretag är: Ett svenskt läkemedelsföretag inriktat på receptfria produkter som erbjuder konsumenter nya och bättre behandlingsalternativ. Företaget etablerades 2012 och har på kort tid rönt stora framgångar i Norden. I företagets utbud bland annat nyheten Clinomyn, munskölj för tobaksbrukare samt produkter för behandling av torr hud, nagelsvamp, vårtor, irriterade ögon och Betavivo för kolesterolsänkning. Var snäll och meddela förhinder om du anmält dig och inte. Kvällen avslutas med årsmöte. Valberedningen har gjortsitt, nomineringarna är klara. Anmälan senast den 20/2 via formuläret nedan eller direkt till ordförande Marine på marinegustavsson@telia.com eller telefon 070-232 02 12. Var snäll och meddela förhinder till Marine om du anmält dig och inte kan komma. Välkommen! Styrelsen och Trimb Healthcare

Läs mer...

DSF Halland Årsmöte

Årsmöte 2018 Distriktssköterskeföreningen i Halland När: 8 Mars Tid: Klockan 18.00 Var: Strandbaden, Falkenberg Anna Tonnvik från Norvartis kommer och föreläser om Sandostatin LAR, behandling som utförs i Primärvården mot endokrina tumörsjukdomar. Program för kvällen: 18.00 Middag 19.00 Årsmöte med förhandlingar 19.30 Kort bensträckare 19.40 Anna Tonnvik Anmälan görs senast 1 Mars genom att betala in 75 kronor till pg: 368 123-6 ange namn på inbetalningen.  Anmälan genom att betala in 75 kronor samt fylla i formuläret nedan. Vid frågor vänligen kontakta Distriktssköterskeföreningen Halland dsfhalland@gmail.com Välkomna! För att bli medlem: Anmäl dig på hemsidan www.distriksskoterska.com/bli-medlem Eller meddelande till dsfhalland@gmail.com Medlemsavgift 300 kr/år Pensionär 150kr/år Studerande till Distriktssköterska 0kr det första studieåret.  

Läs mer...

DSF Östergötland Årsmöte

Distriktssköterskeföreningens Årsmöte 2018 Välkomna till Gotthards kök och matsalar i Linköping, Westmangatan 47. Den 8/3 kl. 18.00. Vi börjar med att äta en buffé. Lina Liman Journalist, föreläsare och författare som skrivit boken ” Konsten att fejka arabiska” har en föreläsning utifrån sin bok. Årsmötesförhandlingar Anmälan senast den 2/3 till susanne.augustsson.regionostergotland.se Ange specialkost!

Läs mer...

DSK-dagen med årsmöte 13 april

Nu kan Du som medlem i DSF anmäla dig till årets upplaga av DSK-dagen med årsmöte den 13 april 2018! Varmt välkomna till en fullspäckad dag med intressanta och aktuella föreläsare samt  på vårt årsmöte. Förra årets DSK-dag blev väldigt uppskattad och vi har ett minst lika intressant och bra Program i år! Dagen är kostnadsfri. Här är några av årets föreläsare: Årsmötesförhandlingar kommer att hållas under eftermiddagen, passa på och var med och tyck till om föreningens framtid!     Dagen avslutas med en tre-rätters middag där du har chansen att umgås och prata med andra distriktssköterskor från hela landet.   Bor du långt borta och tycker att det är dyrt att resa till Stockholm? Du kan även i år ansöka om resebidrag om du bor utanför de mest närliggande länen runt Stockholm. Ansök om resebidrag här Antalet platser är begränsat så "först till kvarn" är det som gäller. Varmt välkommen med din anmälan!!    

Läs mer...