Quizkväll / After work

Medlemmar i distriktssköterskeföreningen Jämtland! Den 25 april träffas vi och quizzar. Den som vill kan passa på att äta middag eller ta en efterrätt. Vi träffs strax före kl.1800 på Captain Cook, Hamngatan 9. Quizen börjar kl 19 och håller på till ca 21. Mat och dryck betalar var och en för sig. Vi behöver veta hur många som kommer så att vi kan boka bord. Anmälan via hemsidan senast den 17 april.

Läs mer...

Välkomna till Kronobergs vårmöte 30 maj

Vi träffas på Torpet Någorlunda i Linneryd. Där får vi träffa konstnären Eva-Lena Manson som berättar om sitt egenhändigt renoverade torp och sin jordnära livsfilosofi.  Anmälan genom att betala in 100 kr till plusgiro 592325-5. Förtäring ingår. Ange namn och eventuell allergi.

Läs mer...

DSF Sverige i Almedalen 2018

Almedalsveckan 1-8 juli 2018 DSF är såklart på plats! Vi nätverkar och samarbetar med SSF, Vårdförbundet och DLF. Vår bas är vid SSF:s husvagn där vi har vår beachflagga, delar ut broschyrer mm. Politiker och andra viktiga nyckelpersoner med makt över framtidens hälso- och sjukvård kommer att få vår fina badboll med texten: ”Sluta bolla - låt distriktssköterskan kolla!” För kontakt med DSF i Sverige fyll i nedan formulär eller maila direkt till dsfsverige@gmail.com

Läs mer...