Välkomna till Kronobergs vårmöte 30 maj

Vi träffas på Torpet Någorlunda i Linneryd. Där får vi träffa konstnären Eva-Lena Manson som berättar om sitt egenhändigt renoverade torp och sin jordnära livsfilosofi.  Anmälan genom att betala in 100 kr till plusgiro 592325-5. Förtäring ingår. Ange namn och eventuell allergi.

Läs mer...

DSF Stockholm Kulturkväll

MISSA INTE ÅRETS KULTURKVÄLL! DSF Stockholm anordnar KULTURKVÄLLEN för 4:e året i rad när försommaren är som vackrast! Kom med oss till Nordiska museet tisdag 12 juni kl 18 ”Det dukade bordet” eller ”Traditioner” Vi bjuder på wrap och dryck samt guidad tur. Samling vid stora entrén kl 18 för intag av wrap och dryck på trappan innan den guidade turen börjar kl 18:30. Anmälan görs på hemsidan senast 1 juni. Inbjudan gäller enbart för medlemmar i Distriktssköterskeföreningen i Stockholm. Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller! OBS! Avbokningar efter 6 juni debiteras med 150 kr, det täcker delvis kostnaden för guidning, wrap och dryck, var rädd om våra medlemspengar! VARMT VÄLKOMNA önskar styrelsen!

Läs mer...

DSF Sverige i Almedalen 2018

Almedalsveckan 1-8 juli 2018 DSF är såklart på plats! Vi nätverkar och samarbetar med SSF, Vårdförbundet och DLF. Vår bas är vid SSF:s husvagn där vi har vår beachflagga, delar ut broschyrer mm. Politiker och andra viktiga nyckelpersoner med makt över framtidens hälso- och sjukvård kommer att få vår fina badboll med texten: ”Sluta bolla - låt distriktssköterskan kolla!” För kontakt med DSF i Sverige fyll i nedan formulär eller maila direkt till dsfsverige@gmail.com

Läs mer...

Kongressen och DSK-dagen 2019

SAVE THE DATE! Kongressen och DSK-dagen 2019 är bokad till 24-25/5 där du får lyssna till spännande föreläsare och som om det inte räcker har vi 60årsjubileum!

Läs mer...